×

Diamond painting sada - Žluté tulipány

Diamantová mozaika - Sada obsahuje: plátno s předtištěným vzorem a pozadím a se speciální lepicí a ochrannou vrstvou, akrylové kulaté diamantky o průměru 2,8 mm s 9 hrany pro lepší a jasnější světelný odraz, pomůcka s lepidlem a krabička na třídění. Sada neobsahuje rámečky. Instrukce EN, FR, ES, DE, IT, TR, EL, PL, RU, AR.

ZOBRAZIT FILM

Číst více Ukaž méně
382 Kč (s DPH) 637 Kč
Číslo:
DD9.004
Výrobce :
Rozměr v cm
50,8 x 40,6
Oblíbené0
Náklady na dopravu


Česká Republika


Česká Pošta - 99 Kč (Za dobírku ne účtujeme)

UPS - Kurýr - 116 Kč (Za dobírku účtujeme + 30 Kč)

Zasilkovna - 89  (Za dobírku účtujeme + 15 Kč)

PPL - 119  (Za dobírku účtujeme + 15 Kč)

Adresa pro vrácení zboží
Česká Republika
Olza Logistic - [MEGAT - Dariusz Branny]
Karvinská 1897
73701 Český Těšín



Slovensko

UPS - Kurýr - 5,95

Slovenská Pošta - 4,80

Zasilkovna - 4,51

Adresa pre vrátenie tovaru:
Olza Logistic - [MEGAT - Dariusz Branny]
Súľov 45
01352 Súľov - Hradná



Doprava zdarma je při objednávkách nad 2100,00 Kč / 150

Při převzetí zásilky, prosíme o kontrolu balení v přítomností kurýra. V případě, že je balení poškozeno a tím pádem je poškozený i obsah zásilky, je třeba sepsat s kurýrem protokol o škodě. Toto prohlášení je potřeba pro vyřízení reklamace u dopravce.

Popis

Diamond painting sada - Žluté tulipány je skvělou volbou, jestliže si chcete odpočinout a zároveň procvičit svoji mysl. Jestli chcete spojit příjemnost s důkladnosti, dobrou atmosféru s pocitem spokojenosti s neobvyklým efektem.


Diamantové malování je nejenom ideálním způsobem na odpočinek, ale také vysněným časem spojeným s radosti tvoření a také budování vztahů s blízkými. Painting with diamonds povzbuzuje naši mysl a rozvíjí zdatnosti intelektuální a manuální. Naše nabídka zahrnuje mozaika pro děti od 3 let.. Vytváří radostnou atmosféru a zadostiučinění z ukončeného díla je zaručené!

Diamond painting je kombinace nádherných barev a také zajímavých vzorů s různorodou tématikou. Diamond painting sada - Žluté tulipány je výjimečný dárek, který potěší každého. Velice kvalitní příslušenství uspokojí i nejnáročnějšího klienta.

Číst více Ukaž méně
Podívejte se také
Žádné výrobky

Menu

Menu

Home

Zaregistrujte si účet zdarma, a můžete ukládat oblíbené výrobky.

Sign in