×

Výšivka vintage

Posted on27.02.2024 229
Oblíbené0

Výšivky ve stylu vintage




Vyšívání ve stylu vintage se vyznačuje tradičními styly a vzory, které odkazují na vzory z minulosti, obvykle z 20. až 50. let XX. století, a často jsou inspirací pro současné vzory.


Vintage výšivky to jsou hlavně:

Staré předměty - vzory zobrazující věci, které se používaly v minulých dobách.

Barvy - vzory, kde tlumené a jemné barvy vytvářejí iluzi stárnutí a blednutí výšivky.

Zakončení - vzory s přidanou krajkou nebo ozdobným zlaceným rámem, které vytvářejí dojem něčeho z minulosti.

Retro estetika - klasické vzory, ikonické motivy charakterizované nostalgií po dobách minulých.

Naše nejnovější návrhy hodin jsou inspirovány vintage stylem. S nimi se můžete doslova vrátit v čase, zejména proto, že mohou být i plně funkčními hodinami s hodinovým strojem.


Může být styl vintage moderní?

Samozřejmě, že může. Už jen proto, že při vyšívání vzorů ve stylu vintage můžeme používat nejmodernější technologie. Všechny naše nejnovější vzory lze vyšívat pomocí aplikace Coricamo Cross Stitch. Nejenže je to velice inovativní, ale je to také šetrné k životnímu prostředí, protože není třeba používat papír. Proč to nevyzkoušet? Při koupi vyšívací sady si můžete zakoupit vzor na mobil, a to se slevou až 99 %!



Kde koupit vzory pro vyšívání hodin?

V našem obchodě najdete mnoho vzorů s vintage tématikou. Naše nejnovější hodiny ve vintage stylu jsou jen částí rozsáhlé kolekce vzorů Coricamo.

PODÍVEJTE SE SADY PRO VYŠÍVÁNÍ HODIN

PODÍVEJTE SE NA HODINOVÝ MECHANISMUS

Související výrobky
Z 11010
677 Kč (s DPH)
Vyšívací sada obsahuje: Aidu (100% bavlna) bez potisku (hustota 54 oček/10 cm - 14ct), mulinky, barevný grafický vzor a jehlu na vyšívání. Vytvořte si vyšívané hodiny, které odměřují čas Na hodinách si můžete vyšít...
MZ-12
53 Kč (s DPH)
Standardní quartzový mechanizmus do hodin (tichý, netiká) o rozměrech 56 x 56 x 16 mm Sada obsahuje: hodinový strojek, komplet hodinových ručiček, distanční matici a gumovou podložku na stabilizaci mechanizmu....

Menu

Menu

Home

Zaregistrujte si účet zdarma, a můžete ukládat oblíbené výrobky.

Sign in