×

Prohlédněte si naši nabídku ubrousků, běhounů a ubrusů k vyšívání

Posted on14.09.2023 1596
Oblíbené0

JJak vytvořit vyšívaný ubrousek, běhoun nebo ubrus?

Na internetovém obchodě Coricamo nabízíme mnoho výrobků, díky kterým je možné vlastnoručně vytvořit ozdobu na stůl. Samostatně vytvořená křížková výšivka dodá vnitřku originalitu a jedinečnost a podtrhne jeho výjimečnost.

Výšivka na ubrusu  nebo běhounu, je nezbytnou dekorací na vánoční nebo velikonoční stůl.  Vyplatí se ji vyrobit i jako dárek pro rodinu nebo přátele. Určitě je hodně potěší, když dostanou něco tak krásného!


Jaké jsou rozměry výrobku v centimetrech?

Všechny ubrousky, běhouny a ubrusy jsou ušité z kanavy typu Aida, hustota 14ct (54 ok na 10 cm). Jsou vyráběny s úpornou pečlivosti švadleny, a proto je možné zařadit mezi výrobky typu hand made.

V nabídce máme několik rozměrů ubrousků, běhounů a ubrusů pro křížkovou výšivku, což vám umožní sladit je s Vaším stolem. Ubrus a běhoun mohou libovolně viset ze stolu nebo jen zakrýt desku stolu. Hezky vypadá, když je okraj ubrusu nebo běhounu vzdálený asi tak 5 cm od okraje hrany stolu.



Jaké jsou barvy hotových ubrousků, běhounů a ubrusů?

Naše výrobky prezentujeme v 9 barvách, a tak si určitě každý najde vhodnou barvu pro vzor, který bude ladit s interiérem. 






Kde, ale vzít vzor na obdobu stolu?

Stačí si na našem internetové obchodě dokoupit vzor pro výšivku, který bude pasovat velikosti do výrobku a hned je možné začít s vyšíváním

Podívejte se na vzory ubrouskY, běhounY a ubrusY pro vyšívání


Jak je obšitá kanava?

Většina z našich ubrousků, běhounů a ubrusů je ve dvou verzích - s bílou, bavlněnou krajkou nebo bez krajky. Každý výrobek je pečlivě obšitý na šicím stroji, a díky tomu po vyšití může být ihned použitý na stůl. 



Vyplatí se koupit sadu pro výšivku?

V naši nabídce najdete také sady pro křížkovou výšivku, které obsahují obšitý ubrousek, běhoun nebo ubrus, mulinku, jehlu a vybraný vzor pro výšivku. Stačí si jen vybrat vhodný rozměr a začít vyšívat. To Vám zaručeně ušetří čas a peníze, protože všechny materiály jsou ve správném množství pro daný projekt.

Podívejte se na sady s ubrousky, běhouny a ubrusy


Mějte na paměti, že takto vlastnoručně vyšitý ubrousek, ubrus nebo běhoun, se může stát rodinnou památkou pro mnohá pokolení.


Menu

Menu

Home

Zaregistrujte si účet zdarma, a můžete ukládat oblíbené výrobky.

Sign in