×

Moderní křížková výšivka

Posted on18.07.2022 1008
Oblíbené0

Jak tvořit moderní výšivky?

Krížkovou výšivku si oblíbily miliony lidí na celém svete a její historie je témer tak stará, jako dejiny vyšívání. Avšak stejne jako v ostatních oblastech platí, že i výšivky podléhají móde a jejím vlivum. Presto bude mít tradicní krížková výšivka vždy své príznivce a my veríme, že nikdy neprestane být populární. Práve pro ne jsme pripravili vzory s nejkrásnejšími slunecnicemi na svete inspirované obrazy Vincenta van Gogha.

Pro umení je ale typické hledání nových výrazových prostredku a proto i výšivka získává moderní formy i barvy. Projektanti hledají inspiraci v soucasnosti a pokoušejí se vytvorit vzory do moderního interiéru v minimalistickém stylu. Stací cerná a bílá s troškou šedé, aby vzniklo neco, co pritahuje pozornost a pusobí na všechny. Také bychom vás chteli inspirovat, abyste vytvorili i neco nového. Nemyslíte, že stojí za to vlastnorucne vyrobit originální dárek pro rodinu nebo prátele?

Sportovní vozy

Kolekce automobilu vznikla pro ty, kterí se chtejí posunout na zcela novou úroven. Jde o klasiku vmoderní forme. Pouze dve barvy výšivky umožnují, aby celá série vznikla velice rychle. Rychle ji i mužete zarámovat, protože velikost 30 x 20 cm pasuje na vetšinu rámu nabízených obchody s bytovými doplnky. Predstavte si radost syna nebo vnoucka, když na stene svého pokoje uvidí automobily vlastnorucne vyšité maminkou nebo babickou. A nevylucujeme ani to, že si ty obrázky užijí i tatínkové nebo dedeckové!




Kultovní motocykly

Série s motocykly poteší všechny milovníky techto úžasných stroju. Moderní design a šedé pasparty dají ješte více vyniknout krásným detailum. Vzory tohoto typu mohou být zajímavým zásnubním dárkem pro mladý pár, který si zarizuje nové bydlení, napríklad v skandinávském stylu. Avšak doufáme, že je ocení nejenom pánové, ale také motocyklové fanynky.


Exotické rostliny

Zelené listy monstery a dalších exotických rostlin už nekolik sezon vládnou v našich interiérech i v móde. I proto doporucujeme jejich moderní verzi. Vzory zvládnete bez problému vyšít za nekolik veceru a prekvapit celou rodinu. Standardní cerný rámecek 20 x 30 cm nebo vetší s paspartou mužete koupit prakticky všude. Obrázky podobného typu se hodí ke každé barve sten a zaujmou moderním zpracováním rostlinné tématiky.



Elegantní pokrývka stolu

Moderní ozdobou mohou být i ubrusy na konferencní stolek ci stul. Díky použití stejných barev jako na obrázcích bude váš interiér vypadat konzistentne a elegantne. Rychlou výrobu a možné sladení prakticky se vším, to vše nabízí ubrusový behoun v podobe šerpy, který jiste poteší nejenom vás, ale i ty, které jím prípadne obdarujte.



Aplikace Coricamo Cross Stitch

Moderní je i zpusob používání vzoru na vyšívání. Mužete šetrit prírodu, když se vzdáte papírových vzoru a vsadíte na vzory, které si zobrazíte na obrazovkách svých smartphonu. Nejde jen o moderní zpusob vyšívání, ale také o více možností vysvetlení pracovních postupu takovým zpusobem, který vám vyhovuje nejvíce.

Stáhnout aplikaci zdarma

AAplikace funguje na mobilním telefonu nebo tabletu se systémem Android nad 5.0. Nefunguje na iPhonech, počítačích a noteboocích. Aplikace neotvírá soubory ve formátu PDF.

Podívejte se na vzory zdarma

Podívejte se na návod  s funkcemi programu

Vyšívejte s naší aplikaci a přesvědčte se, jak je to jednoduché!

Asi jsem přesvědčili, že se VYPLATÍ VYŠÍVAT moderní vzory, a to moderním způsobem!

Menu

Menu

Home

Zaregistrujte si účet zdarma, a můžete ukládat oblíbené výrobky.

Sign in