×

Jakou barvu látky vybrat pro výšivku?

Posted on24.03.2022 238
Oblíbené0

Jakou barvu látky vybrat pro výšivku?



Náhle vidíte krásny vzor pro výšivku a vyvstává důležitá otázka: Jakou nejvhodnější barvu látky si vybrat, aby krásně vyšel ten vzor pro výšivku?
Nabízíme Vám pomoc, protože víme, jak důležitý je výběr barvy látky pro výšivku.
Pár rad máme, podívejte se.

1. Aida v bílém

Bílá barva je jistou volbou mnohokrát, ale je to vždy dobrá volba? Představte si bílé sněhové vločky na bílém materiálu. Bílá Aida pro výšivku se určitě hodí pro hodně vzorů, ale ne když je dominantní bílá barva mulinky.

2. Aida v granátová

Granátová barva je zcela určitě ta, která se nejlépe osvědčí spolu se světlou výšivkou. Granátová Aida s vyšitým vzorem vytváří teplé přítulné klima. Skvěle se prezentuje na malých užitečných výšivkách, jako sváteční ozdoba nebo běhoun na kávový stolek.

3. Aida v lososové barvě

Lososová barva je kompromisem mezi sytou barvou broskve a jemnou pudrovou růžovou. Lesk v oku se objeví, jestli sloučíte jemnou dívčí lososovou barvu aidy pro výšivku se vzorem na památku nebo sladkých plyšáků do pokoje malé princezničky.

4. Aida v barvě cappuccino

Cappuccino je nejenom jednou s oblíbených kávových nabídek, ale je to barva aidy pro výšivku, která nás vždy spolu s vyšívanými vzory přenese do milých vzpomínek.

5. Aida v ecru barvě

Ecru udělá náš vzor vizuálně teplejší. Zdali pak se Aida v barvě ecru může použít místo bíle? A proč by ne? - může být odpověď.

6. Aida v černém

Černá barva kanavy pro výšivku určitě podtrhuje barvy mulinek použitých ve vzoru, dodává hloubku a vnáší nádech tajemství. Vyšíváním na černé Aidě je vhodné přesvědčit se, zda je na ní výšivka tak náročná, jak někteří říkají?

7. Aida v modrém

Modrá barva látky pro výšivku - je vhodná jenom pro dětské výšivku? Jasně, že ne! - takto odpoví každý, kdo miluje tuto barvu.

8. Aida v zeleném

Zelená je zelená nejen v jarních dnech. Zelená kanava pro vyšívání zaručí nádech svátečního klimatu a to nejenom vánočním vzorům pro vyšívání.


9. Aida v červeném

Červená barva Aidy je jako láska, která přitahuje, lákavě chutná a nedá se bez ní žít! Valentýnská křížková výšivka na červeném pozadí pro výšivku spolu se zářivou bílou mulinkou je oslnivou kombinaci. Vyplatí se přesvědčit se, že je to opravdu tak.

10. Aida v šedé barvě

Šedá zní mdle? A není to tak! Šedá látka pro výšivku je klasikou s elegancí, která každému s vyšitých vzorů zaručí krásnou a jemnou vizáž.

11. Aida v grafitové barvě

Grafitová barva látky pro výšivku je novým objevem mezi vyšívačkami! Ten, kdo jednou vyzkouší, toho uchvátí a nerozčaruje.

Takové bohatství barev nemusíte hledat daleko. Pro výběr vhodné látky na vyšívání stačí jen kliknou tady, a před Vašim zrakem se objeví plná nabídka barev našich látek pro výšivku. Zveme Vás!

Všechny typy kanavy druh Aida pro křížkovou výšivku můžete koupit na internetovém obchodě Coricamo:

VIZ VŠECHNY BARVY

Menu

Menu

Home

Zaregistrujte si účet zdarma, a můžete ukládat oblíbené výrobky.

Sign in